iGrammar

Termeni și condiții de utilizare

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi in continuare Termenii și condițiile din acest document, intrucat accesarea si folosirea acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor și condițiilor prezentate.

Termenii "noi", "a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre", TECH SCHOOL, "UPC ROMANIA", care apar in continutul acestuiwebsite se refera la compania UPC ROMANIA SRL (denumita in continuare “UPC ROMANIA”) si la oricare din companiile afiliate acesteia. "Voi/Dumneavoastra" se refera la orice persoana care acceseazasi/sau foloseste acest website.

Politica de confidentialitate

Acest website este operat de UPC ROMANIA. Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre website-urile UPC ROMANIA se supun politicii de confidentialitate a UPC ROMANIAsi prevederilor legislatiei romane cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acuratetea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatia de pe acest website este precisasi corecta, nu ne asumam responsabilitatea daca informatia disponibila pe acest website nu este exacta sau actuala. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe cont propriu. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiei pe acest websitesi de a verifica exactitatea acestora in situatia preluarii informatiei.

Transmiterea informatiei

Orice comunicare sau material continand informatii generice, fara caracter personal, transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului /continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre UPC ROMANIA nu incalca drepturile niciunei terte parti si nicio alta lege in vigoare. UPC ROMANIA nu are nicio obligatie de a folosi informatia primita.

Continutul se poate descarca doar in scopul pentru care a fost creat website-ul, pentru folosul personal si fara caracter comercial si cu conditia ca utilizatorul sa se conformeze la drepturile de proprietate intelectuala cuprinse in Termenii și condițiile din documentul de fata.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea UPC ROMANIAsau se considera incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor persoane. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor sau alte avize de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara toate avizele de marci inregistrate mentionate mai sus. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website, pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Garantii

Acest website va este oferit "asa cum este" si "asa cum este pus la dispozitie" si, ca urmare, UPC ROMANIA nu ofera niciun fel de garantie, nici explicita, nici implicita, legala sau de alt fel (inclusiv

garantii implicite de vandabilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii care pot determina terte parti de a intra in contact cu UPC ROMANIA , cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la UPC ROMANIA prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, UPC ROMANIA isi declina in mod explicit responsabilitatea cu privire la orice fel de afirmatii care pot determina terte parti sa intre in contact cu UPC ROMANIA sau la orice alte garantii.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara aviz in prealabil, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala

UPC ROMANIA si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, din consecinta, indirecte, speciale ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website de catre dumneavoastra sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, conform legilor in vigoare, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu ca rezultat al oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

UPC ROMANIA si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmiterea unor modificari, actualizari sau alte comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor de catre UPC Romania, fara notificare prealabila.

Activitati interzise

Este interzisa realizarea oricarui act pe care UPC ROMANIA , in libertatea sa de actiune, il poate considera ca inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege in vigoare aplicabila pentru acest website, incluzand, dar fara a se limita la:

orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza), cat si a oricarui alt drept legal al individului;

folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia UPC ROMANIA, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a UPC ROMANIA;

incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor UPC ROMANIA sau proprietatilor altor indivizi;

expedierea sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia dumneavoastra, ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite in detrimentul UPC ROMANIA sau ar viola sistemele sau retelele de securitate ale UPC ROMANIA sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege de guvernare

Materialele si informatiile UPC ROMANIA ce apar pe acest website sunt destinate doar utilizatorilor romani. UPC ROMANIA nu ofera nici un fel de garantie ca materialele si informatiile de pe acest website sunt corecte sau disponibile in alte tari decat in Romania.

Dumneavoastra si UPC ROMANIA sunteti de acord ca orice controverse sau revendicari provenind din sau apartinand folosirii acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi deduse judecatii exclusiv tribunalelor din jurisdictia Bucuresti, Romania.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1.Ce date cu caracter personal colecteaza UPC ROMANIA prin intermediul acestui website si cum le colecteaza?

Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care Dvs doriti sa ni le oferiti.

Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon etc., astfel incat sa va putem oferi informatii despre campania noastra, sa va puteti inscrie in concursurile sau sondajele noastre sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate de UPC ROMANIA, de care dumneavoastra sunteti interesati.

Puteti avea incredere ca UPC ROMANIA ia toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii informatiilor cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti.

Transmiterea catre UPC ROMANIA a datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta consimtamantul dumnneavoastra expres cu privire la prelucrarea datelor cu carater personal de catre noi, in scopurile mentionate mai jos.

2. Cum pastreaza UPC ROMANIA in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal?

UPC ROMANIA ia toate masurile necesare pentru a pastra in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal. Doar personalul autorizat al UPC ROMANIA , al unor terte companii cu care noi colaboram, cum ar furnizorii de servicii sau personalul autorizat al unor parteneri de afaceri (care sunt de acord prin contract sa pastreze in siguranta toate informatiile) au acces la informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Intreg personalul UPC ROMANIA este obligat sa respecte Politica de Confidentialitate a UPC ROMANIA si toti angajatii tertilor care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal au semnat acorduri de confidentialitate in acest sens. In plus, sunt incheiate contracte cu tertii care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a ne asigura ca astfel de informatii raman confidentiale.

Vezi intrebarea 4 : Cui dezvaluie UPC ROMANIA datele dumneavoastra personale si de ce?

3. Cu ce scopuri utilizeaza UPC ROMANIA datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat companiei UPC ROMANIA . De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si pentru a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

4. Cui dezvaluie UPC ROMANIA datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

UPC ROMANIA nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct, daca dumneavoastra nu v-ati dat in prealabil, in mod expres, consimtamantul in acest sens.

In ceea ce priveste politica UPC ROMANIA despre : a) Marketing direct prin e-mail, b) dreptul de a solicita oricand companiei UPC ROMANIA sa NU va mai contacteze prin e-mail pentru marketing direct si c) dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din sistemul nostru - va rugam sa cititi raspunsurile intrebarilor 8 si 5.

UPC ROMANIA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul UPC ROMANIA . De asemenea, UPC ROMANIA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara UPC ROMANIA , dar strict limitat la urmatoarele situatii:putem face cunoscute informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terti (cum ar fi furnizorii de servicii de cercetare de piata si sondare a opiniei publice).

De asemenea, putem furniza informatiile dumneavoastra cu caracter personal catre corpuri de control ale guvernului daca: suntem obligati sa facem acest lucru prin legislatia in vigoare; sau daca noi consideram ca un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare; sau daca raspundem oricaror cereri sau actiuni legale ; sau daca aparam drepturile UPC ROMANIA , ale clientilor sau ale altor persoane.

In cateva situatii unice, putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor potentiali colaboratori de afaceri UPC ROMANIA , dar numai dupa ce ne-am asigurat a) printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si b) ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei locale.

5. Cum puteti vizualiza, verifica sau sterge datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti?

Puteti solicita ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse, modificate sau revizuite trimitand un e-mail la adresa contact@igrammar.ro.

6. Informare prin e-mail – tipologia de emailuri pe care UPC ROMANIA le poate trimite

UPC ROMANIA va poate contacta prin email pentru a va oferi informatii referitoare la campania aflata in curs sau pentru a va solicita informatii cu privire la campania aflata in desfasurare si informatii cu privire la tehnologie.

Website-urile UPC ROMANIA va dau posibilitatea sa primiti informatii de marketing prin e-mail. Fiecare e- mail trimis in numele UPC ROMANIA va va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Daca dintr-un motiv anume considerati ca ati primit un e-mail de tip SPAM de la o companie din cadrul UPC ROMANIA , va rugam sa ne informati la adresa mentionata mai sus.

7. Pentru ce perioada de timp poate UPC ROMANIA sa va stocheze datele cu caracter personal?

UPC ROMANIA poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre UPC ROMANIA doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp, chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile UPC ROMANIA sau acest website.

Va reamintim ca aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse. Pentru aceasta informatie va rugam sa revedeti Intrebarea nr.5 - Cum puteti vizualiza, verifica sau sterge datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti?;

8. Ce se intampla cu datele mele cu caracter personal daca particip la un chestionar UPC ROMANIA prin intermediul acestui website?

Este posibil ca din cand in cand sa ii rugam pe cei care viziteaza website-ul nostru sa raspunda la

cateva intrebari. Chestionarele se refera in general la continutul paginii de Internet, la produsele sau la categoriile noastre de produse. Va putem intreba varsta, sau intervalul de varsta, sexul si/sau alte informatii care nu va dezvaluie identitatea. Pentru realizarea acestor chestionare, putem adauga informatii obtinute din "cookies" (informatii stocate automat de computerul dumneavoastra) ale raspunsurilor dumneavoastra la chestionar, dar fara a solicita informatii care sa va dezvaluie identitatea. Informatiile personale colectate nu sunt legate de alte date pe care dumneavoastra ni le- ati furnizat cu alte ocazii. Datele personale obtinute din sondaje si chestionare sunt folosite exclusiv de UPC ROMANIA , insa informatiile agregate (prin care nu este posibil a identifica o persoana) pot fi impartite cu tertii.

9. Poate UPC ROMANIA sa modifice conditiile acestei Politici deConfidentialitate?

UPC ROMANIA va face ocazional schimbari si corecturi asupra acestei Politici de Confidentialitate. Va rugam sa verificati aceasta politica de confidentialitate in mod regulat pentru a vedea daca au fost facute schimbari si in ce mod pot acestea sa va afecteze.

10. Unde pot gasi mai multe informatii legate de termenii legali care fac referire la website-urile UPC ROMANIA si la drepturile si responsabilitatile mele?

Legile care guverneaza si se aplica acestui website sunt cele nationale. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati termenii legali și condițiile afisate pe website-urile UPC ROMANIA .

11.Unde ma pot adresa daca doresc sa contactez UPC ROMANIA in cazul in care am alte intrebari cu privire la datele mele cu caracter personal?

Puteti trimite un e-mail la contact@igrammar.ro.

12.Care sunt termenii cu un continut legal specific in aceasta Politica de Confidentialitate ?

Informatiile cu caracter personal pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal si reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect (pe website-uri, acestea sunt in mod obisnuit adresele de e-mail).

Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care UPC ROMANIA o desfasoara asupra sau cu datele personale pe care ni le-ati trimis (prin colectare, inregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, stergere etc.).

13. IMPORTANT – De ce trebuie sa accept termenii acestei Politici de Confidentialitate?

UPC ROMANIA este o companie multinationala care utilizeaza Internetul pentru a colecta si procesa informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Acest lucru implica procesarea si transmiterea in strainatate a informatiilor cu caracter personal.

Aceasta Politica de Confidentialitate va ofera toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil), pentru a va forma o opinie si a va decide daca doriti sa accesati acest website si sa trimiteti sau nu informatiile dumneavoastra cu caracter personal companiei UPC ROMANIA .

Daca ne cereti sa va oferim anumite servicii (detalii despre promotii, newsletters sau detalii despre noile produse) vom avea nevoie de la dumneavoastra de informatii personale directe (nume, adresa, si adresa de e-mail).

Daca aveti intrebari referitoare la Politica de Confidentialitate va rugam sa contactati compania UPC ROMANIA folosind datele de contact mentionate la Intrebarea nr. 5, iar noi va vom raspunde cu placere la toate intrebarile pe care doriti sa ni le adresati.

Daca aveti indoieli in privinta vreunui e-mail pe care l-ati primit, va rugam scrieti-ne la contact@igrammar.ropentru a ne instiinta despre aceste incidente si a lua masuri impotriva acestor persoane. De asemenea, puteti cere ajutorul sau sfatul furnizorului dumneavoastra de Internet.

Revizuiri ale Termenilor și condițiilor

UPC ROMANIA isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage Termenii și condițiile website-ului in orice moment si fara preaviz. Orice utilizare a website-ului dupa schimbarea acestor Termeni și condiții inseamna implicit ca utilizatorul este de acord cu modificarile aparute.